Akbank Kredi Kartı Başvurusu

akbank kredi kartı başvurusu

Akbank Kredi Kartı Başvurusu nasıl yapılır? Akbank’ın kredi kartı olan Axess özellikli kart almak için hangi şartlarda müşteri olmamız gerekiyor? Kredi kartı başvurusu yapacak olan müşterilerin ilk olarak tercih ettiği bankalardan birisi Akbank olmuştur.

Akbank özellikle kart başvurusu yapacak olan kişilere kolay başvuru ve anında limitli kredi kartı vermektedir. Bu sebepten dolayı da bu bankanın verdiği kredi kartını pek çok müşteri tercih etmektedir. 

Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğer siz de Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yapacaksanız bazı bankanın şartlarını bilmeniz gerekiyor. Axess özellikli bir kart almak için banka politikasına uygun müşteri olmalısınız. Her başvuru yapan maalesef bu kredi kartına sahip olamaz. Şartlara uygun olduğunuz zaman banka tarafından onay verilecek ve 7 iş günü içinde kartınız belirttiğiniz adrese gelecektir.

Şimdi sizlere bu bankanın kredi kartı başvurusu şartları ile nasıl başvuru yapacağınız hakkında bilgiler vereceğiz. Yazımızı okuduktan sonra başvurunuzu yapabilir ve hemen kredi kartı kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Kredi Kartı Kimlere Verilir?

Kredi kartı banka sicili oluşmuş, 18 yaşından büyük ve TC vatandaşı olan kişilere verilmektedir. Eğer daha önce banka çalışması yapmadıysanız ve bir iş yerinde düzenli çalışıyorsanız kredi kartını Akbank üzerinden alabilirsiniz. Ama bu kredi kartının limitinin en fazla 1.000 TL civarında olacağını söylemek isteriz. 

Eğer daha önce banka çalışmaları yaşadıysanız ve başka bankadan kredi ve kredi kartları kullandıysanız bu kartları nasıl kullandığını önemlidir. Akbank başvurusu yapıldıktan sonra TC kimlik numaranızdan bankadan kredi kartı alıp alamayacağınız otomatik olarak sorgulanmaktadır.

Bu sorgulamada kredi notu düşük olan ve kredi sicili bozuk olan kişilere bu kartlar verilmemektedir. Bankalardan dolayı bir icralık durumunuz varsa kredi kartı başvurusu yapmanıza gerek yoktur. Çünkü olumsuz sonuçlanacaktır.

Eğer kart başvurusu için bir sıkıntınız yoksa size vereceğimiz kolay yöntemler ile anında başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Akbank anında onaylı kredi kartı, öğrencilere, emeklilere, çalışanlara, kredi notu yüksek olan ev hanımlarına, devlet memurlarına, öğretmenlere ve esnaflara verilmektedir. İşinize ve mesleğinize göre bu kartları Akbank üzerinden alabilirsiniz. 

Axess Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden verilen bu kredi kartına başvurmak için birçok yöntem vardır. Size en kolay gelen yöntemler ile istediğiniz vakit kart başvurunuzu yapabilirsiniz. 

  • Mesaj Atarak Kredi Kartı Başvurusu: Bankalardan en kolay başvuru yöntemi SMS kredi kartı başvurusudur. Sizde telefonunuzu kullanarak oturduğunuz yerden, evden ve iş yerinden başvuru yapabilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzun mesaj kısmına AXESS TC KİMLİK numaranızı yazarak 5990’a gönderiniz.
  • Resmi Site Üzerinden Kredi Kartı Başvurusu: Akbank Direkt kredi kartı başvurusu için bankanın kendi internet sitesi üzerinden başvurunuzu bırakabilirsiniz. Anında onaylı ve limiti belirlenmiş kredi kartı başvurusu sayfasına gitmek için burayı tıklayınız. 
  • Müşteri Hizmetleri Üzerinden Başvuru: Akbank çağrı merkezi telefon numarası olan 444 25 25’i arayarak kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan kredi kartı başvuru sonucunuz cep telefonuna gelecektir.

Yukarıda verdiğimiz yöntemler ile kredi kartı başvurusu yaptığınız zaman onay mesajı cep telefonunuza gelecektir. Eğer kredi kartı başvurusu sonucu cep telefonunuza gelmediyse başvurum nerede sayfasına giderek bilgi alabilirsiniz. Bu sayfadan kredi kartı başvuru sonucu öğrenme işlemi yapabilirsiniz. 

Leave a Comment